Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Δύο συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών & ακόμα μία για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στη σύλληψη επτά (7) ατόμων, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προχώρησαν οι αστυνομικοί την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

astynomiki-dnsi-kthrio2

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία. Δύο εκ των συλλήψεων έγιναν στην περιοχή του Καρπενησίου

Πιο ειδικά, το διήμερο 17 & 18 Αυγούστου 2015, συνελήφθησαν: τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Δύο ημεδαποί σε περιοχές του Καρπενησίου, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (10) εκατοστών. Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

«Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνελήφθη στο Κερασοχώρι

Εξάλλου, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν στις αρχές της εβδομάδας συνολικά δεκαέξι (16) άτομα για διάφορα αδικήματα στη Στερεά. Μεταξύ άλλων, «…συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα και στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών και του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος».