Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Σφοδρή επίθεση Μεϊμαράκη στον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα - Με την ομιλία του κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ.

Σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ.,  λίγες ώρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προέβαλλε ότι η ΝΔ στην οποία χωράνε όλοι κινείται στο χώρο του κέντρου, αποκλείοντας τα άκρα, επέλεξε «σκληρή γλώσσα» για τον κ. Τσίπρα και ζήτησε τουλάχιστον δυο τηλεοπτικές αναμετρήσεις (ντιμπέιτ), μια με όλους τους άλλους αρχηγούς και μια άλλη οι δυο τους με όποιους όρους και προϋποθέσεις επιθυμεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο είπε πως δραπετεύει, χρησιμοποιώντας την εξής χαρακτηριστική φράση: «Η τετραετία που σου δίνει ο κόσμος με την ψήφο του είναι επτάμηνη και εσύ φεύγεις τρέχοντας».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέροντας ότι δεν χρειάζεται άλλος λαϊκισμός, εξαπάτηση και άλλα ψέματα στους πολίτες, σημείωσε ότι οι επιλογές του κ. Τσίπρα κόστισαν πάρα πολλά για όλους, τονίζοντας πως η Ν.Δ. είπε την αλήθεια και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και όχι διαμαρτυρίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί έτσι πήγαν το Γενάρη και τώρα θα πληρώσουμε 90 δισ. ευρώ».

«Έκανε ριφιφί με τις ψήφους των Ελλήνων. Όταν έλεγε ότι θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές εξαπατούσε τον κόσμο ή ήταν αφελής;", αναρωτήθηκε σε μια φράση που ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές στην Κ.Ο.

Στο βασικό ερώτημα τι θα πράξει η Ν.Δ. την επόμενη μέρα των εκλογών, εάν ο ελληνικός λαός της δώσει την πρωτιά, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε, σε αντίθεση με ότι είχε πει στη συνέντευξή του την περασμένη Πέμπτη, ότι υπάρχει πρόταση του κόμματος, η οποία επικαιροποιείται και θα παρουσιαστεί στη ΔΕΘ. [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ]