Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Θετικά αποτιμά τη συγκέντρωση στη Ρηγίλλης το επιτελείο Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Διπλή γλώσσα από τον πρόεδρο της Ν.Δ. που τείνει χείρα φιλίας σε όλους του πολίτες αλλά από την άλλη υπενθυμίζει έντονα το παρελθόν της δεξιάς παράταξης, παρατηρούν έμπειρα πολιτικά στελέχη

Στο επιτελείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, μπροστά από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος, ήταν μια τονωτική ένεση, τουλάχιστον για το κομματικό ακροατήριο και στο επιτελείο του θεωρούν ότι θα λειτουργήσει συσπειρωτικά.

Η εν λόγω συγκέντρωση ήταν ένα κομβικό σημείο που έπρεπε να περάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε να τεθεί σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο «τελικής επίθεσης» που θα εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα έως την ώρα που θα ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που από σήμερα περιοδεύει στην Κρήτη, όπου θα δειπνήσει και με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, παρουσία και της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ακρωτήρι Χανίων, θα επιμείνει τις επόμενες ημέρες, να δίνει έμφαση σε όρους που χρησιμοποίησε χθες στην ομιλία του, όπως «προοδευτικό κόμμα», «μεγάλο δημοκρατικό κόμμα», «κεντροδεξιό κόμμα».

Παράλληλα θα αναδεικνύει τις διαχωριστικές γραμμές με το ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσοντας τη φράση ότι η Ν.Δ. είναι και το παλιό και το νέο, αλλά και ότι το κόμμα αποκλείει τα άκρα και τις ακρότητες και τείνει χείρα φιλίας σε όλους πολίτες.

Με εμφανή στόχο να προσεταιρισθεί την ψήφο των κεντρώων ψηφοφόρων που αποτελούν την κρίσιμη μάζα και να κερδίσει την εμπιστοσύνης τους προέταξε στη συγκέντρωση της Ρηγίλλης και αυτό θα πράττει συνεχώς από εδώ και πέρα, το επιχείρημα ότι η Ελλάδα χρειάζεται εθνική προσπάθεια, σκληρή δουλειά από όλους, συνεργασίας, συνεννόηση και σταθερή κυβέρνηση τετραετίας.

«Η Ν.Δ. παλεύει για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Απευθυνόμαστε σε όλους, να σκεφθούν, να κρίνουν πριν πάνε στις κάλπες, να μην πάνε σε αποχή, σε τιμωρητική ψήφο. Μπορούμε και πρέπει η ψήφος να πάει στη Ν.Δ.» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση που βασικό μήνυμα ήταν «η Ελλάδα μπροστά».

Η επιλογή του κ. Μεϊμαράκη να πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τα ιστορικά γραφεία της Ν.Δ. για να θυμίσει το παρελθόν της παράταξης έρχεται... [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ]