Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Ο Νίκος Δένδιας σήμερα στο Καρπενήσι. Συνάντηση με Τασιό, Σουλιώτη και ομιλία στο Εργατικό Κέντρο

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα που η ΝΟΔΕ ν. Ευρυτανίας σε συνεννόηση με την επιτροπή εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας διεξάγει, προγραμματίζονται μια σειρά πολιτικών δράσεων για την ενίσχυση του πολιτικού μηνύματος και τη διάχυση του "αέρα νίκης" στον κάθε Ευρυτάνα ψηφοφόρο του κόμματος.

dendias-nikos1

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας, από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επισκέπτεται στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα το Καρπενήσι, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα επισκέψεών του ξεκινά στις 11 το πρωί.

Ο κ. Δένδιας, έχει οριστεί υπεύθυνος εκλογικού αγώνα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ ειδικότερα για την Ευρυτανία υπεύθυνος είναι ο βουλευτής Άρτας κ. Στύλιος Γεώργιος, ο οποίος επίσης θα επισκεφτεί το Καρπενήσι.

Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο

Σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας αναφέρονται τα εξής:

"Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας νομού  Ευρυτανίας, ενόψει των εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει  συγκέντρωση - ομιλία την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 μμ στο Εργατικό κέντρο Καρπενησίου με ομιλητές τον κ. Νικόλαο Δένδια βουλευτή Β΄ Αθηνών, τον κ. Στύλιο Γεώργιο βουλευτή Άρτας καθώς και τους υποψηφίους του νομού μας κ. Κοντογεώργο Κώστα, κα. Καλαντζή Αικατερίνη και Βλάχο Βασίλειο".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του κ. Δένδια στο Καρπενήσι την Παρασκευή 11-9-2015 θα έχει ως εξής:

Στις 11:00 Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, 11:30  Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, 12:00 Επίσκεψη στην Αστυνομία, 12:30 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, 13:00 Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, 19:00 Συνέντευξη Τύπου στο γραφείο της Νέας Δημοκρατίας και 19:30 Συγκέντρωση- Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο.