Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Η επόμενη ημέρα - Πως αποτιμούν τα κόμματα το πρώτο debate

Οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους την Τετάρτη στα πλαίσια τηλεοπτικής τηλεμαχίας, εκτοξεύοντας αλληλοκατηγορίες για την οικονομική κρίση στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνθηκε του νέου μνημονίου που συμφώνησε με τους δανειστές τον Ιούλιο, λέγοντας ότι σταθεροποίησε την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι στους επτά μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την ελληνική οικονομία.

«Η συμφωνία κρίνεται πάντα από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς πολύ πιο επώδυνο από ό,τι θα ήταν τον Ιανουάριο», δήλωσε ο Μεϊμαράκης.

Ο Μεϊμαράκη επέρριψε επίσης εύθυνες στον Τσίπρας ότι έδιωξε επενδύσεις και μείωσε τις θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου και τα δύο μεγάλα κόμματα δίνουν μάχη στήθος με στήθος και είναι πολύ πιθανόν να αναγκαστούν να συνεργαστούν μεταξύ τους ή με άλλα μικρότερα κόμματα για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γύρου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

[ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ]