Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Στόχος της Χρυσής Αυγής η διατήρηση δυνάμεων στην Ευρυτανία. Με τον Ευαγγ. Διώτη επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές

Τη διατήρηση και παγίωση των (ή και άνοδο) των ποσοστών της στην Ευρυτανία, στις προσεχείς εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, έχει θέσει ως στόχο η Χρυσή Αυγή, που τοποθέτησε δύο (2) υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό της.

diotis-evaggelos1

Ο Διώτης Ευάγγελος (φωτο), Μηχανολόγος, και Μπόκου Βιργινία, υπάλληλος Φαρμακοβιομηχανίας, είναι οι «εκλεκτοί» της ΧΑ για τον νομό. Τον Ιανουάριο του 2015 το κόμμα είχε συγκεντρώσει 610 ψήφους και ποσοστό 4,38%, όντας οριακά μπροστά από το ΠΑΣΟΚ (διαφορά 9 ψήφων) και αρκετά πίσω από το ΠΟΤΑΜΙ, ως τέταρτη εκλογική δύναμη. Σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου, σταθερός παρέμεινε ο Ε. Διώτης (είχε μαζέψει 271 ψήφους), ενώ τη θέση της Γλυκερίας Ντουφεκούλα πήρε τώρα η κα Μπόκου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα (14/9), ο γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε πως το κεντρικό σύνθημα της ΧΑ «Η μόνη Εθνική επιλογή» είναι ουσιαστικό, καθώς «για τους Έλληνες Εθνικιστές τα εθνικά ζητήματα είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ατζέντας, όπως το Μακεδονικό, το Κυπριακό, αλλά και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας μέσω των εθνοκτόνων Μνημονίων». Επισήμανε επίσης πως είτε ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, είτε η ΝΔ θα εφαρμόσουν από κοινού τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.