Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ. Δύο συλλήψεις στη Βράχα - Κατασχέθηκε μικροποσότητα λαθραίου καπνού

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ 18 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο (2) αλλοδαποί στη Βράχα Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Σύμφωνα με το Δ.Τ της αστυνομίας, συνελήφθησαν: Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (…), τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλοδαπός στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Βράχα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (418) γραμμαρίων.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκε ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (50) ευρώ. Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς τηςΟ.Ε.Π.Τ.Α. και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αλλοδαπός στην Καστέλα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση. Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.