Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Την βεβαιότητα ότι η μονοεδρική της Ευρυτανίας επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, σήμερα από το Καρπενήσι

sialmas-karpen-2015-2

Συνάντηση με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας κύριο Μάριο Σαλμά είχαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία κύριος Κώστας Κοντογεώργος, η συνυποψήφιά του κυρία Κατερίνα Καλαντζή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Κώστας Λαθύρης και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στο έργο της Νέας Δημοκρατίας, την προηγούμενη Κυβερνητική περίοδο,ενώ κατήγγειλε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ότι υποσχέθηκαν στους πάντες τα πάντα και είπαν ψέματα στο λαό.

Ο πρώην υπουργός της Νεας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στη Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ευρυτανία, ζήτησε από τους Ευρυτάνες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για μια κυβέρνηση τετραετίας και σταθερότητας στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας πρόβλεψε ότι η έδρα επιστρέφει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία με βουλευτή τον Κώστα Κοντογεώργο.

sialmas-2015-2