Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

«Μαζί με τη Νέα Δημοκρατία για την Ευρυτανία της Ανάπτυξης». Κοινή ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ

Κοινή ανακοίνωση στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας εξέδωσαν οι τρείς  υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρυτανία, κ. Κώστας Κοντογεώργος ως επικεφαλής και οι: κα Κατερίνα Καλαντζή και ο κ. Βασίλης Βλάχος. "ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ., με ψέματα, δημαγωγία και ακατάσχετο λαϊκισμό, δίχασαν τους Έλληνες, έκλεισαν τις τράπεζες, φορτώνοντας στις πλάτες των Ελλήνων νέο χρέος 90 δις. ευρώ".

ypopsifioi-ND1

Μήνυμα ενότητας και αέρα νίκης μεταδίδει το μήνυμα των υποψηφίων της  Ευρυτανίας της Νέας  Δημοκρατίας. Η ανοιχτή επιστολή υπογεγραμμένη από κοινού από τους Κοντογεώργο, Καλαντζή και Βλάχο, αναφέρεται στους Ευρυτάνες, καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. και καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για σταθερότητα στη χώρα χωρίς ακατάσχετη υποσχεσιολογία. "Πάμε όλοι μαζί για την Ελλάδα της Ευρώπης και της Ευημερίας", αναφέρουν.

"Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές, να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Χωρίς υπερβολές και αλαζονεία, με σεβασμό και απόλυτη κατανόηση στα προβλήματα κάθε πολίτη, δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε την Ευρυτανία μας, με συνέπεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα", αναφέρουν στο μήνυμά τους.

“Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ, έχουν το θράσος να συνεχίζουν τα ψέματα και τις υποσχέσεις. Νομίζουν ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν. Με αλαζονεία και ακατάσχετο λαϊκισμό, επιχειρούν στις 20 Σεπτεμβρίου να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους πολίτες. Δεν θα τους περάσει.", τονίζουν.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Σε λίγες ημέρες, όλοι μας, καλούμαστε για τρίτη φορά στις κάλπες μέσα στο 2015.

Η αλλοπρόσαλλη πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και τους πολίτες σε πλήρη απογοήτευση .

Τα ψέματα, η προχειρότητα, η εξαπάτηση έγιναν η καθημερινή πρακτική των κυβερνώντων συνεταίρων (ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ).

Η δημαγωγία και ο ακατάσχετος λαϊκισμός, οι πειραματισμοί και η δήθεν λεβέντικη διαπραγμάτευση οδήγησαν την οικονομία σε απόλυτο τέλμα, και την πατρίδα σε απομόνωση και διχασμό. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έκλεισαν τις τράπεζες οδηγώντας την οικονομία σε ασφυξία και τους Έλληνες, ζητιάνους στα ΑΤΜ.

Αποτέλεσμα αυτής της αδίστακτης πολιτικής είναι το τρίτο και πιο δυσβάσταχτο μνημόνιο, φορτώνοντας στις πλάτες των Ελλήνων 90 επιπλέον δις ευρώ.

Παρόλα αυτά έχουν το θράσος να συνεχίζουν τα ψέματα και τις υποσχέσεις.

Νομίζουν ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν.

Με αλαζονεία και ακατάσχετο λαϊκισμό, επιχειρούν στις 20 Σεπτεμβρίου να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους πολίτες.

 

Δεν θα τους περάσει.

 

Οι πολίτες, με κριτήριο την λογική και το συμφέρον της πατρίδας, θα τους γυρίσουν την πλάτη.

Έχουν πλέον αρκετές αποδείξεις, της ανικανότητάς τους, των ψεύτικων υποσχέσεών τους, αλλά και των άμεσων κινδύνων για την πατρίδα και το Έθνος.

Οι πολίτες, με ηρεμία και σύνεση, με ψυχραιμία και λογική, θα κρίνουν, θα συγκρίνουν και θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία για πρώτο κόμμα.

Τη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας.

Τη δύναμη των μεγάλων ιστορικών επιλογών για την πατρίδα.

Τη δύναμη που θα αποτελέσει στις 21 Σεπτεμβρίου τον κορμό της νέας κυβέρνησης συνεργασίας.

Τη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί πολιτική σταθερότητα και ασφάλεια στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Έτοιμη και έμπειρη όσο ποτέ άλλοτε, με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενωμένη σαν γροθιά, να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της πατρίδας.

Αναγνωρίζοντας τα λάθη της και μαθαίνοντας από αυτά, με ξεκάθαρη στρατηγική και γνώμονα το γενικό συμφέρον των Ελλήνων, έτοιμη να οδηγήσει την πατρίδα στην έξοδο από την κρίση, μέσα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Να εμπεδώσει στους  Έλληνες το αίσθημα της ασφάλειας και να διαμηνύσει σε εχθρούς και φίλους ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Να εκσυγχρονίσει τις δομές του κράτους, για την οριστική αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του κομματισμού.

Να διαμορφώσει το πλαίσιο για την ανάπτυξη νέων επενδύσεων, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την μείωση της ανεργίας.

Να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της Ελλάδας και των Ελλήνων σε διεθνές επίπεδο.

Να δημιουργήσει πλέγμα κοινωνικής προστασίας, για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες (όπως για παράδειγμα να εφαρμόσει άμεσα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για την ανακούφιση των ανέργων).

Να αναδιατάξει την παραγωγική βάση της χώρας, ενισχύοντας την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την πρωτογενή παραγωγή (γεωργία - κτηνοτροφία), αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας και των πολιτών.

Με ειλικρίνεια και αλήθεια να εμπνεύσει τους Έλληνες για μια νέα δημιουργική πορεία.

Εμείς, οι υποψήφιοι  της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία μας, Κώστας Κοντογεώργος, Κατερίνα Καλαντζή και Βασίλης Βλάχος, ενωμένοι σαν γροθιά, στρατευόμαστε στην κοινή προσπάθεια για τη διάσωση και ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Με γνώση και εμπειρία, αλλά κυρίως με σκληρή προσπάθεια, υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τον τόπο μας, από διάφορα αξιώματα, με γνώμονα πάντα το γενικό συμφέρον των Ευρυτάνων.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές, να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Χωρίς υπερβολές και αλαζονεία, με σεβασμό και απόλυτη κατανόηση στα προβλήματα κάθε πολίτη, δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε την Ευρυτανία μας, με συνέπεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Δεσμευόμαστε ότι ποτέ δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, μαχόμενοι χωρίς συμβιβασμούς, για τα δίκαια του τόπου και των Ευρυτάνων.

Καλούμε όλους τους Ευρυτάνες και τις Ευρυτάνισσες, με ηρεμία και σύνεση, με την απλή λογική και με γνώμονα το γενικό συμφέρον, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν για το μέλλον μας.

Οι εκάστοτε περιφερόμενοι επίδοξοι σωτήρες του τόπου μας, εξαφανίζονται μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, σκουπίζοντας τα κροκοδείλια δάκρυά τους και τον ιδρώτα τους, που έριξαν για την ανάπτυξη του τόπου μας, στην προεκλογική περίοδο.

Άλλωστε η εμπειρία όλων μας, τους τελευταίους μήνες, κατέδειξε ότι τα ψηλά καθηγητικά καπέλα, με πολλά κούφια λόγια, έφεραν τη χώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.

Πάμε όλοι μαζί για την Ελλάδα της Ευρώπης και της Ευημερίας.

Πάμε μαζί για την Ευρυτανία της Ανάπτυξης και της Δημιουργίας.

Πάμε Μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Με αγωνιστικούς

χαιρετισμούς

 

Κώστας Κοντογεώργος

Κατερίνα Καλαντζή

Βασίλης Βλάχος"