Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Μεϊμαράκης: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή. «Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, κυβέρνηση των άξιων και ικανών»

image

«Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, κυβέρνηση των άξιων και ικανών» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην Ομόνοια.

Θέτοντας το δίλημμα «πειράματα ή σιγουριά και σταθερότητα» ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι «το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή» και ξεκαθάρισε ότι «θα συνεννοηθούμε με όσους θέλουν. Όσοι δεν θέλουν ας τραβήξουν το δρόμο τους».

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, που πραγματοποιεί πρώτη φορά προεκλογική συγκέντρωση σε αυτόν τον χώρο, έστειλε «μήνυμα ενότητας, μήνυμα ομόνοιας και όχι διχόνοιας για όλο τον ελληνικό λαό».

«Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, κυβέρνηση των άξιων και ικανών» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Νιώθω τη νέα δυναμική της κοινωνίας. Η Ελλάδα μπορεί και θα πάει μπροστά. Θα την πάμε εμείς μπροστά» είπε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «το μόνο νέο που έφερε είναι τα capital controls».

«Είμαστε η πρώτη κυρίαρχη δύναμη μέσα στην ελληνική κοινωνία. Ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση και τη δύναμή μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Είμαστε εμείς η πιο προοδευτική πολιτική δύναμη στον τόπο, εμείς που φέραμε την πρόοδο στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει, μίλησε για... [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ]