Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Στο Καρπενήσι: συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα μαχαίρι - Συνολικά 20 συλλήψεις στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα, σύμφωνα με ΔΤ που εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη (15/10).

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Μία εκ των συλλήψεων έγινε στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, καθώς ημεδαπός συνελήφθη «…για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών». Επιπλέον, ο συλληφθείς κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Επίσης, συνελήφθησαν 4 άτομα σε Λιβαδειά, Αμφίκλεια Φθιώτιδας και Ψαχνά Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ημεδαπός στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε (5) άτομα και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον ο συλληφθείς στο Καρπενήσι, κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (15) εκατοστών.

Τέλος, συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια και ένα άτομο για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. «Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», καταλήγει η ανακοίνωση.