Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Ευχαριστήριο από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καρπενησίου προς επιχειρηματίες του τόπου που «στέκονται δίπλα μας»

eidiko-sxoleio-karpen1

Οι μαθητές, το βοηθητικό προσωπικό και οι καθηγητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Καρπενησίου, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, οφείλουν και αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους, σε όλα τα αρτοποιεία και οπωροπωλεία της πόλης μας που ανέλαβαν αφιλοκερδώς σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βρίσκεται ο τόπος μας, να προμηθεύουν καθημερινά τα γεύματα στους μαθητές μας, για το σχολικό έτος 2015-16.

Επίσης θα θέλαμε να πούμε ευχαριστώ και σε όλους εκείνους τους επιχειρηματίες, φορείς και απλούς πολίτες που σε κάθε ευκαιρία στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, ώστε να βρίσκουμε λύση σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Καρπενησίου λειτούργησε το 2008 και ως νεοσύστατο σχολείο με τις όποιες ιδιαιτερότητες αυτό παρουσιάζει, έχει την ανάγκη υποστήριξης και προσφοράς από όπου αυτή κι αν προέρχεται.

 Όποιος θα ήθελε να προσφέρει ας επικοινωνήσει στα παρακάτω: τηλ/fax: 2237080122

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Όλοι εμείς από το ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου ευχόμαστε σε όλους

ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ.