Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Συνελήφθη 57χρονος στο Καρπενήσι, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση - 9 συλλήψεις στη Στερεά

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Εννέα άτομα συνελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα στην Περιφέρεια Στερεάς, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Μεταξύ αυτών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας ένας 57χρονος ημεδαπός στο Καρπενήσι, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Επίσης, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Λιβαδειάς διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Συνελήφθησαν, ακόμα, τέσσερις άνδρες και ειδικότερα, τρεις σε περιοχές της Χαλκίδας, ηλικίας 22, 23 & 35 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 39χρονος στη Θήβα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών (κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης).

Συνελήφθησαν επίσης ένας 36χρονος αλλοδαπός στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ένας 57χρονος αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και τέλος, ένας 22χρονος αλλοδαπός στη Χαλκίδα διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονής του στην Ελληνική Επικράτεια.