Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

«Το 'στρωσαν» στην Κρέντη. Με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Δηλωτής & και η κοπή πίτας (ΦΩΤΟ)

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Κρέντη, το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου, το Τουρνουά Δηλωτής Ζευγαριών με διοργανωτή τον Σύλλογο Νέων Κρέντης «Δράσις».

krenti-diloti1

Η έναρξη έγινε το Σάββατο και οι παρτίδες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, με το ενδιαφέρον για το τουρνουά και φέτος, να είναι μεγάλο. Το ζευγάρι που αποδείχτηκε σε… καλύτερη φόρμα ήταν οι Βούρτσας Δημήτρης - Μάκκας Λάμπρος, οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τους Βούρτσα Κώστα - Λεπενιώτη Παναγιώτη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στους νικητές και η αντιπρόεδρος έδωσε τιμητικό μετάλλιο στους φιναλίστ. «Όλοι δώσαμε ραντεβού για του χρόνου! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο τουρνουά», σημειώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

krenti-diloti6

krenti-diloti4

Εξάλλου, ο Σύλλογος Νέων Κρέντης έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε εκδήλωση που έγινε το Σάββατο (13/2) στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, παρουσία κατοίκων του χωριού κάθε ηλικίας. Το φλουρί κέρδισε η Στεφανία Κολοκύθα και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν ευχές για μια χρονιά δημιουργική και γεμάτη υγεία.

krenti-basilopita2

krenti-basilopita1