Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ. Τρεις συλλήψεις στο Καρπενήσι, για μικροποσότητα κάνναβης και λαθραίο καπνό

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. Συνολικά 12 άτομα συνελήφθησαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, μεταξύ αυτών και τρία (3) άτομα στην περιοχή του Καρπενησίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση, συνελήφθησαν «…τρεις (3) ημεδαποί στην περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών & περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού».

Ακόμα, συνελήφθησαν 3 άτομα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, οι οποίοι παραβίασαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές ήχου, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, τρεις (3) αλλοδαποί σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια, ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέλος, ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί δεσποζόμενων & αδέσποτων ζώων.

Οι συλληφθέντες, με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, επρόκειτο να οδηγηθούν στις κατά τόπου αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.