Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Έγιναν «τσακωτοί» με… γλάστρες κάνναβης, στο Καρπενήσι. Τρεις (3) συλλήψεις για ποσότητες ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, έξι (6) συνολικά άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

astynomiki-dnsi-kthrio2

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, καθώς συνέλαβαν, στο Καρπενήσι, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 32 ετών, καθώς και μία 22χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, διότι «…σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ιδιοκτησίας του 32χρονου, βρέθηκαν τόσο στην κατοχή τους, όσο και εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, μία γλάστρα με (3) εμφυτευμένα φυτά κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης».

Παράλληλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν, σε περιοχές της Χαλκίδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 & 35 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι «οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον».