Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Ένωση Απανταχού Ευρυτανισσών: έκοψαν πίτα στην Αθήνα. Ποια τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πριν λίγες ημέρες (στις 28 Φεβρουαρίου) πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ευρυτανίας» με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Σκόνδρας.

sillogos-evritanisswn-pita-2016

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε γνωστό καφέ της πρωτεύουσας και η συμμετοχή των Ευρυτάνων, πολλών φίλων και γνωστών της Ένωσης, υπήρξε πολύ μεγάλη. «Η σημαντική παρουσία των συμπατριωτών μας αποτελεί για την Ένωσή μας δύναμη και ώθηση για περαιτέρω ενεργοποίησή της ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας. Στόχος της Ένωσής μας σήμερα κυρίως, πέραν των άλλων, είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η ανθρωπιά, αλληλοϋποστήριξη και συμπαράσταση τόσο στους συμπολίτες μας όσο και σε όλους τους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας αφού όλοι πλέον καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κρίση μπορεί να χτυπήσει τον καθένα χωρίς εξαίρεση», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η π. υπουργός κα Κέλλυ Μπουρδάρα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, Εκπρόσωποι της Ο.Ε.Σ. (α΄ αντιπρόεδρος κα Ν. Ρέκκα, β΄αντιπρόεδρος κ. Γ. Μουρτζιάπης), η Πρόεδρος Συλλόγου Μεγαλοχωριτών κα Μ. Καλιάνη και εκπρόσωποι διαφόρων ευρυτανικών συλλόγων.

Το νέο Δ.Σ

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της «Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ευρυτανίας» είναι η εξής: Πρόεδρος η Σταθοπούλου Ελένη, Αντιπρόεδρος η Ράντζου Πόπη, Γεν. Γραμματέας η Σκοτίδα Αγγελική, Ταμίας η Γιαννακοπούλου Μίνα και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων η Καλογεράκη Αγγελική.