Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Συνελήφθη με ναρκωτικά στο Καρπενήσι. Συνολικά 31 συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς το διήμερο 7/8 Μαΐου

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 7 και 8 Μαΐου με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Μεταξύ άλλων, συνελήφθησαν 8 άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα: δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, τρεις ημεδαποί στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά και στη Θήβα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς & Θηβών αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός στην περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και τρία (3) φυτά κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθη άτομο στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή εξαρτημάτων μηχανημάτων έργων, από ανενεργό εργοτάξιο της περιοχής, 3 άτομα στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένα άτομο στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Τέλος, 10 άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).