Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος ΕΠΣ Ευρυτανίας - "Λουκέτο" του Δήμου Καρπενησίου στα γήπεδα του Αθλητικού κέντρου

Λίγο μετά τις 19:20 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας η κλήρωση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Ευρυτανίας.

E1

Με μόλις επτά (7!) ομάδες θα διεξαχθεί η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, που είναι οι: Αίολος, ΑΠΟΚ, Μυρίκη, Παναγραφιωτικός, Ποταμιά, Κρέντη και Δυτική Φραγκίστα. Παρόντες στα γραφεία της ΕΠΣ μεταξύ άλλων και μέλη του νέου συμβουλίου του ΑΠΟΚ από το γειτονικό Νομό Φθιώτιδας (Μπήτος-Αντιπρόεδρος, Μουστέρης-μέλος, Καραγιάννης-Γραμματέας).

Απαγορευτικό στα γήπεδα του Αθλητικού κέντρου έβαλε ο Δήμος Καρπενησίου και συνεπώς πέντε ομάδες θα έχουν ως έδρα το Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, ενώ στο τραπέζι "έπεσε" πρόταση από πλευράς του Αντιδημάρχου Μπήτου να γίνουν προπονήσεις στα γήπεδα Τυμφρηστού και Αγίου Γεωργίου. Πολλές οι ενστάσεις, όμως η πρόταση θα εξετασθεί πολύ σοβαρά.

E2

E3

E4

ΚΥΠΕΛΛΟ

Στα της κλήρωσης, θα διεξαχθούν και οι τέσσερις αγωνιστικές του Κυπέλλου και στη συνέχεια θα γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα. Οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου θα γίνουν στις 24-25 Σεπτεμβρίου (α' αγώνας) και 1-2 Οκτωβρίου (β' αγώνας), ενώ οι ημιτελικοί στις 8-9 Οκτωβρίου (α' αγώνας) και 15-16 Οκτωβρίου (β' αγώνας).

Τα ζευγάρια-προημιτελική φάση
Μυρίκη-Ποταμιά (8)

Φραγκίστα-Κρέντη (9)

Παναγραφιωτικός-ΑΠΟΚ (11).
* Απευθείας προκρίνεται ο Αίολος (10)

Τα ζευγάρια-ημιτελική φάση
Νικητής (8)-Νικητής (10)
Νικητής (11)-Νικητής (9) 

E9

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί φέτος σε δύο γύρους, θα εκκινήσει στις 22 Οκτωβρίου και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί (η κανονική διάρκεια) στα μέσα Φεβρουαρίου Ακολούθως, λόγω κοινής έδρας (Εθνικό στάδιο) για πέντε ομάδες δόθηκε κλειδάριθμος και οι αγωνιστικές που προέκυψαν έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
Φραγκίστα-Μυρίκη
Παναγραφιωτικός-ΑΠΟΚ
Ποταμιά-Κρέντη. Ρεπό: Αίολος

2η αγωνιστική
Αίολος-Φραγκίστα
Μυρίκη-Παναγραφιωτικός
Κρέντη-ΑΠΟΚ. Ρεπό: Ποταμιά

3η αγωνιστική
Φραγκίστα-Παναγραφιωτικός
Ποταμιά-Αίολος
Κρέντη-Φραγκίστα. Ρεπό: ΑΠΟΚ

4η αγωνιστική
Ποταμιά-Φραγκίστα
Παναγραφιωτικός-Κρέντη
Αίολος-ΑΠΟΚ. Ρεπό: Μυρίκη

5η αγωνιστική
Φραγκίστα-Κρέντη
ΑΠΟΚ-Ποταμιά
Μυρίκη-Αίολος. Ρεπό: Παναγραφιωτικός

6η αγωνιστική
ΑΠΟΚ-Φραγκίστα
Ποταμιά-Μυρίκη
Παναγραφιωτικός-Αίολος. Ρεπό: Κρέντη

7η αγωνιστική
Μυρίκη-ΑΠΟΚ
Αίολος-Κρέντη
Παναγραφιωτικός-Ποταμιά. Ρεπό: Φραγκίστα

E8

E6

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ", ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016