Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Εννέα (9) σχολεία των Αγράφων εφοδιάστηκαν με φορητούς υπολογιστές, προσφορά ιδιωτικής εταιρείας

Σε εννέα (9) σχολεία του δήμου Αγράφων παραχωρήθηκαν δωρεάν φορητοί υπολογιστές, ύστερα από πρωτοβουλίες του δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή.

laptop-agrafa-feggouli1

Πιο ειδικά, σε επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος με τον κ. Κασίμη, υπεύθυνο μηχανογράφησης της εταιρείας Accenture, τον ενημέρωσε για τις ανάγκες των σχολείων και αμέσως ανταποκρίθηκε με την αποστολή εννέα (9) laptop της εταιρείας DELL.

Οι φορητοί υπολογιστές παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την αρμόδια αντιδήμαρχο σε θέματα Παιδείας κα Β. Φεγγούλη στα εξής σχολεία:

1. Δημοτικό Σχολείο Αγράφων 2. Δημοτικό Σχολείο Κρέντης 3. Δημοτικό Σχολείο Ραπτοπούλου 4. Δημοτικό Σχολείο Βαλαώρας 5. Γυμνάσιο Φραγκίστας 6. Λυκειακές Τάξεις Γρανίτσας 7. Δημοτικό Σχολείο Γρανίτσας 8. Νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας 9. Δημοτικό Σχολείο Δαφνούλας.

«Τόσο ο δήμαρχος όσο και η δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Accenture και τον κ. Κασίμη για την ευγενική προσφορά και ευελπιστεί στη συνέχιση της καλής συνεργασίας, ώστε να καλυφθούν και οι ανάγκες των υπόλοιπων σχολείων του δήμου Αγράφων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.