Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Λαμία: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 50χρονο - Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα, στο ύψος του Νοσοκομείου
Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών στη Γερμανία, συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς
Τραγωδία στη Μαλεσίνα: 16χρονος πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο για βόλτα και σκοτώθηκε λίγο έξω από το χωριό
Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στη Λαμία. Συνελήφθησαν 14 άτομα, κατασχέθηκαν όπλα, ναρκωτικές ουσίες, χρήματα. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας: Νεκρός 45χρονος από κεραυνό
Ανησυχία στη Λαμία από τις επιθέσεις αγνώστου με αιχμηρό αντικείμενο σε ανήλικους μαθητές
Ανάβρα Φθιώτιδας: Θρήνος για τον θάνατο 9χρονου αγοριού που έπεσε από το ποδήλατό του
Σοκαριστικό βίντεο από το πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική Αθηνών Λαμίας με 4 νεκρούς, μεταξύ αυτών και ένα 3χρονο παιδί - Προσοχή σκληρές εικόνες
44χρονος Λαμιώτης συνελήφθη για παιδική πορνογραφία. Εντοπίσθηκαν ψηφιακά του ίχνη από τις Αρχές των ΗΠΑ
Αθήνα - Γιάννενα σε 3,5 ώρες από σήμερα (αλλά και με διόδια 37 ευρώ) - Παραδίδεται σήμερα το τελευταίο τμήμα τις Ιόνιας Οδού

Συνάντηση Μπακογιάννη - Κουτσούμπα. "Συµφωνήσαµε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουµε για τον τόπο µας"

Με τον Γενικό Γραµµατέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ∆ηµήτρη Κουτσούµπα, στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαµία, συναντήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

mpakog-koutsi-kke

Ο κ. Μπακογιάννης ενηµέρωσε τον Γενικό Γραµµατέα κυρίως για τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφερειακή Αρχή ώστε να λυθεί το θέµα της υποχρηµατοδότησης της Στερεάς Ελλάδας και για τις επαφές που είχε για το θέµα µε τους Ευρωπαίους Επιτρόπους στο Στρασβούργο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και το θέµα των ελλείψεων στις δοµές υγείας. Ο Περιφερειάρχης ενηµέρωσε τον κ. Κουτσούµπα, τόσο για τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν τα νοσοκοµεία όσο και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.

Ο κ. Κουτσούµπας ενηµερώθηκε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν σε υποδοµές, ενώ αναδείχθηκε και η ανάγκη θωράκισης της περιοχής σε ότι αφορά την αντιπληµµυρική και αντισεισµική προστασία.

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης µίλησε µε θερµά λόγια για τον Γενικό Γραµµατέα του ΚΚΕ τονίζοντας ότι: "Με τον κ. Κουτσούµπα µπορεί να έχουµε ιδεολογικές διαφορές αλλά µας ενώνει η Λαµία και η Στερεά Ελλάδα. Είναι δικός µας άνθρωπος και χαίροµαι πολύ που συµφωνήσαµε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουµε για τον τόπο µας".