Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Ένας νέος Ευρυτάνας ποιητής. Ο 23χρονος Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Αειθαλές Σκίρτημα»

«Αειθαλές Σκίρτημα»: έτσι τιτλοφορείται το πρώτο βιβλίο του φερέλπιδος Ευρυτάνα Θεοφάνη Παναγιωτόπουλου (του Λεωνίδα), που παρουσιάστηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα.

panagiotopoulos-biblio1

Ο Θ. Παναγιωτόπουλος είναι ένα νέο παιδί, μόλις 23 ετών, από το Καρπενήσι, που αγαπά την ποίηση και για τον λόγο αυτό έκανε το βήμα παραπάνω, εκδίδοντας την παρθενική του συλλογή. Το «Αειθαλές Σκίρτημα» (εκ. Όστρια, σελ. 52) είναι μια ποιητική συλλογή με ποιήματα ερωτικού και κοινωνικού περιεχομένου, ενώ από τις σελίδες του δεν λείπουν οι στοχασμοί.

Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκδοτικού οίκου Όστρια (Πεδίο του Άρεως) και για την ποιητική συλλογή μίλησαν η κα Σουραφή Στέλλα, Φιλόλογος και Ποιήτρια, και ο κ. Ντασιώτης Παναγιώτης, Φιλόλογος και μεταπτ. φοιτητής Βυζαντινής Φιλολογίας.

Ο συγγραφέας

Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος του Λεωνίδα μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Έχει σπουδάσει στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογικού, ιστορικού, θεατρικού, σκηνοθετικού, θεολογικού και δημοσιογραφικού χαρακτήρα.

Είναι, επίσης, αγιογράφος και ζωγράφος. Στη ζωή του είναι αφοσιωμένος σε λίγα πράγματα και το ένα εξ αυτών είναι η ποίηση.

panagiotopoulos-biblio3