Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Π.Ε Ευρυτανίας: έως την Παρασκευή (16/12) η διανομή φρούτων στο πλαίσιο προγράμματος ΤΕΒΑ - Οι δικαιούχοι

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ως επικεφαλής της σύμπραξης για την υλοποίηση του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ), ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 14/12 ξεκίνησε η δωρεάν διανομή φρούτων (ακτινίδια) στους δικαιούχους.

 aktinidia1

Οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι οι εγκριθέντες από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ /FEAD, οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Καρπενησίου και οι μαθητές των νηπιαγωγείων-δημοτικών και Γυμνασίων - Λυκείων του δήμου Καρπενησίου.

Η διανομή για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου και για τους μαθητές από τις σχολικές μονάδες.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ /FEAD και του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης θα παραλάβουν τα προϊόντα στις αποθήκες της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών που βρίσκεται επί της οδού Ι. Λόχου 1 (έναντι γηπέδου Καρπενησίου) από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως για την παραλαβή των προϊόντων απαιτείται η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22373-50039.