Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

ev media-logo

Επιτυχία για Καρπενησιώτη σεφ. Ο Νεκτάριος Ράικος κέρδισε την 3η θέση στην κατηγορία του στον Παν/νιο Διαγωνισμό "Greek Chef 2017"

Ευρυτανικό «χρώμα» είχε ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Greek Chef 2017» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία διεξήχθη από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

 raikos-nektarios-chef1

Εκεί, ο Καρπενησιώτης Νεκτάριος Ράικος, που εργάζεται ως μάγειρας στον δημοτικό Βρεφ/κό Σταθμό, κατάφερε να διακριθεί, διαγωνιζόμενος στην κατηγορία «έτοιμο σκάλισμα σε σκληρό κίτρινο τυρί».

Ο 37χρονος παρουσίασε στην κριτική επιτροπή (η οποία απαρτίζονταν από διακεκριμένους σεφ, όπως ο Λ. Λαζάρου) μια αποτύπωση σε τυρί του Δίσκου της Φαιστού (φωτο κάτω), για την οποία έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια και κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

raikos diskos_faistou

Ήταν η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό μαγειρικής-γαστρονομίας για τον Ν. Ράικο, ο οποίος σύντομα ετοιμάζει ένα blog σχετικό με τη σωστή διατροφή των παιδιών.