Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Ευρυτανικοί σύλλογοι κόβουν βασιλόπιτα: Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναγίας», Κ.Ο Καρπενησίου, Σύλλογος Μυρίκης, Σκακιστικός όμιλος

 basilopita-2017--1-

Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναγίας» Καρπενησίου

Χορός και βασιλόπιτα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναγίας» Καρπενησίου διοργανώνει τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, στο ξενοδοχείο Λεκαντίν. Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Μεταξύ των δώρων που θα κληρωθούν στη λαχειοφόρο αφορά είναι και μια ετήσια συνδρομή (αξίας 50 ευρώ) που προσφέρουν τα «Ευρυτανικά Νέα» σε έναν τυχερό.

Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου

Την Κυριακή η βασιλόπιτα

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο Cinema Café.

Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου

Ραντεβού το Σάββατο

Ο Σκακιστικός  Όμιλος Καρπενησίου καλεί τα μέλη του και τους φίλους του σκακιού σε σκακιστική συνάντηση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, το πρωινό του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου, 11.30-12.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρίκης

Σε Μυρίκη και Αχινό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρίκης διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στη Μυρίκη και στην ταβέρνα «Το Αλώνι».

Επίσης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου (ώρα 11.00), θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλοπιτας και στον Αχινό Στυλίδας για την εκεί μυρικιώτικη παροικία (στην ταβέρνα «Αχινός»). Θα ακολουθήσει συνεστίαση στον ίδιο χώρο (με τιμή μενού 10 ευρώ χωρίς τα ποτά)