Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

ev media-logo

Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό. Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Περιφέρεια στο Καρπενήσι

Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ικανοποιητική στο κάλεσμα που απηύθυνε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την περασμένη Τρίτη, 7 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία στο Νοσοκομείο Καρπενησίου διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία για την «Τράπεζα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στερεάς Ελλάδας».

nosokomeio-karpenisi-eisodos1

«Σε αυτή συμμετείχαν πολίτες από διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Νομού μας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός όσο και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Καλαντζή. Εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αργύρης, αρμόδιος για την «Τράπεζα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στερεάς Ελλάδας».

«Η προσπάθεια της Περιφέρειας δεν σταματά εδώ, δράσεις εθελοντισμού θα επαναληφθούν, δίνοντας την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας να εκφράσουν ευαισθησία και αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν καθώς και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου για την άψογη συνεργασία», καταλήγει η ανακοίνωση.