Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

35χρονος αλλοδαπός με παρελθόν κλοπών και στην Ευρυτανία, συνελήφθη από το Α.Τ Σπερχειάδας. Οι υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, σχηματίσθηκε προ ολίγων ημερών δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος ενός 35χρονου αλλοδαπού. Ο δράστης ενέχεται σε κλοπές κυρίως από οχήματα, σε διάφορες περιοχές σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα, με τη λεία να υπερβαίνει τις (6.000) ευρώ.

astinomia-arxeio-sillipsi1

Η ανακοίνωση αναφέρει, αναλυτικά:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά οκτώ (8) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 23-05-2015 έως και 19-09-2016, σε περιοχές της Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο μεθοδικής και πολύμηνης έρευνας, προέκυψε ότι ο 35χρονος, από κοινού με συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, ενέχονται σε κλοπές και απόπειρες κλοπών, κυρίως από οχήματα, με τη λεία να υπερβαίνει τις (6.000) ευρώ. Ειδικότερα εξιχνιάσθηκαν:

-(4) κλοπές και (4) απόπειρες κλοπών από οχήματα (Ι.Χ.Ε. & Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα), στις τοπικές κοινότητες του Γαρδικίου Φθιώτιδας & του Κρίκελλου Ευρυτανίας,

-(2) κλοπές από οικίες, στις τοπικές κοινότητες του Γαρδικίου και της Λευκάδας Φθιώτιδας,

-(1) κλοπή από κατάστημα, στην τοπική κοινότητα Μαυρολιθαρίου Φωκίδας, καθώς και

-(1) κλοπή από ξενοδοχείο, στην τοπική κοινότητα Γαρδικίου Φθιώτιδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)