Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Μας έστειλαν τις ευχές τους για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

pasxa-euxes-2017

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος, εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα. «Το μήνυμα της Ανάσταση να γίνει δύναμη & ελπίδα και να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα. «Το Αναστάσιμο Φως ας γίνει για όλους Φως ελπίδας & ειρήνης σ΄έναν κόσμο που δοκιμάζεται καθημερινά»

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, εύχεται Καλό Πάσχα και «η Ανάσταση του Κυρίου να μας δώσει δύναμη και ελπίδα να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον»

Ο Δήμαρχος Αγράφων, Θεόδωρος Μπαμπαλής, στέλνει στις οικογένειες όλων τις θερμότερες ευχές του για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, Θεμιστοκλής Χειμάρας, εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Ιωάννης Ταγκαλέγκας, εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Καλό Πάσχα. 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας, Λάμπρος Χ. Τσιτσάνης, εύχεται σε όλες τις Ευρυτάνισσες και όλους τους Ευρυτάνες από καρδιάς ένα Πάσχα γεμάτο υγεία, χαρά, ελπίδα για τερματισμό της κρίσης, για καλύτερες μέρες και προπαντός αναίμακτο για όλους τους Έλληνες.

Ο Αντιδήμαρχος Αγράφων, Κωνσταντίνος Τάκης, εύχεται το Άγιο Φως και η χαρά της Ανάστασης να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή μας, τις δουλειές μας, τον τόπο μας.

Ο επικεφαλής της ΔΑΕΚ Καρπενησίου, Γιάννης Σταμάτης, εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. «Το Άγιο Φως να μας δίνει δύναμη και υγεία.»

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, Θανάσης Λυκόπουλος, και η διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΣ, με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους.  

Ο διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας, Αθανάσιος Τσαπρούνης, και το προσωπικό της Διεύθυνσης σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα.

Ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, Σιδέρης Μοτσιόλας, εύχεται Καλή Ανάσταση με ελπίδα στις καρδιές και στη ζωή όλων.

Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας εύχεται ολόθερμα σε όλους Καλό Πάσχα.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρίκης εύχονται στους απανταχού Μυρικιώτες, στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. «Ευχόμαστε και προσευχόμαστε το Άγιο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και τα σκοτεινά μυαλά αυτών που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες όλου του κόσμου για ειρήνη και ευημερία σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας».

Το Karpenissi Tours εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δυτ. Ευρυτανίας εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας εύχονται στις οικογένειες όλων Χρόνια Πολλά.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας εύχονται καλές και ασφαλείς γιορτές.

Ο Διοικητής κ. Σταύρος Φακίτσας και το προσωπικό της διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ευρυτανίας εύχονται Καλή Ανάσταση.

Ο Ευρυτάνας παραολυμπιονίκης, Χρήστος Αλεξ. Ταμπαξής, εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Α.μεΑ.) Π.Ε. Ευρυτανίας εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Καλό Πάσχα.

 Το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «Ανεμώνη» εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση.

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου εύχονται στις οικογένειες όλων Καλό Πάσχα.

Ο διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου εύχονται Χρόνια Πολλά γεμάτα αγάπη και υγεία.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 4ου Δημ. Σχολείου εύχονται Καλό Πάσχα σε όλους.