Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Με 10 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων - Παράταση στο έργο για την ανάδειξη του χώρου στο Κυπαρίσσι του Πατροκοσμά

Με μια σειρά από θέματα γενικού και τεχνικού χαρακτήρα συνεδριάζει προσεχώς το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αγράφων.

dimotiko-simboulio-agrafa123

 

Για την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 16.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δ. Αγράφων. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ στο Κερασοχώρι θα τεθεί αρχικά προς ψήφιση η έγκριση των Πρακτικών 2ης (28-02-2017) και 3ης (05-03-2017) Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου και θα ακολουθήσει η συζήτηση για τα Τεχνικά Θέματα: Έγκριση Παράτασης Προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάδειξη ιστορικού κέντρου οικισμού Πρασιάς και σύνδεση με τον ιστορικό χώρο ‘Το κυπαρίσσι του Κοσμά του Αιτωλού"», Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου (υφιστάμενο ποιμνιοστάσιο) ορισμένου χρόνου στη θέση «Δροσέλα» Τ.Κ. Επινιανών Δήμου Αγράφων και Έγκριση μελέτης και επιλογή διαδικασίας για την εκτέλεσή του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Φραγκίστας».

Τα θέματα

 

 

 

Έπειτα θα διεξαχθεί η συζήτηση για τα εξής γενικά θέματα:

Έγκριση ή μη 5ης (1η υποχρεωτική) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017, Έγκριση ή μη 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017, Επί αιτήσεων δημοτών για διαγραφή βεβαιωθέντων δημοτικών τελών, Καθορισμός και έκδοση αδειών υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2017 σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4264/2014, Έγκριση Προγράμματος Εκδηλώσεων του Δήμου Αγράφων για το μήνα Μάϊο - Διάθεση Ψήφιση πιστώσεων για την πραγματοποίησή τους και επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Κερασοβιτών «Το Καραούλι» για επιχορήγηση.