Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Ευρυτανική διαιτησία στο Α.Ο. Καρδίτσας - Μουζάκι (2-0)

Αρκετά καλή απόδοση είχε η Ευρυτανική διαιτητική τριάδα που διηύθυνε τον αγώνα Α.Ο. Καρδίτσας-Μουζάκι 2-0 για την 21η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

AOK-MOUZAKI

Την αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο 28 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας σφύριξε η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, με βοηθούς τους Κολοκώτσιο Λάμπρο και Γαλάνη Ηλία (Σύνδεσμος Ευρυτανίας).
Η διαιτησία δεν αντιμετώπισε προβλήματα και κέρδισε τα συγχαρητήρια των παιχτών και των παραγόντων των δυο ομάδων. Στα αγωνιστικά, ο ΑΟΚ καθάρισε το ματς από πολύ νωρίς (2΄ Τζιλός, 6΄ Τσιρογιάννης). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι -γνωρίζοντας πως η μισητή συμπολίτισσα Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε εκτός έδρας την Ελασσόνα- έριξαν την απόδοσή τους και κινδύνεψαν σε 2-3 περιπτώσεις από τους επιθετικούς του Μουζακίου που έπαιζαν στη γραμμή του οφσάιντ. Ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων με το σκορ στο 2-0 ως επιθετικό φάουλ για χέρι με τον οποίο ο επιθετικός αποκόμισε πλεονέκτημα στη φάση. Ο παρατηρητής διαιτησίας, που έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της τριάδας, έδωσε δίκιο στην απόφαση-πρωτοβουλία του α’ βοηθού. 
Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που η συγκεκριμένη τριάδα αγωνίζεται σε αγώνα της φετινής περιόδου της Δ΄ Εθνικής, καθώς οι τραυματισμοί της Μπουμπουρή και του Γαλάνη δεν τους επέτρεψαν να συνεργαστούν και άλλες φορές στη διάρκεια της χρονιάς. 

AOK-MOUZAKI-1

AOK-MOUZAKI-2