Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Η 4η αγωνιστική των μπαράζ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο. Σαφές προβάδισμα του Βελουχίου για την κατάκτηση του τίτλου

Αγκαλιά με τον τίτλο βρίσκεται στην ΕΠΣ Ευρυτανίας ο ΑΠΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αιόλου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ και χρειάζεται ακόμα δύο νίκες για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

28

Στον αντίποδα, ο Αίολος μόνο με θαύμα θα διατηρήσει τα σκήπτρα καθώς ακόμα και νίκη επί του ΑΠΟΚ την τελευταία αγωνιστική δε θα είναι αρκετή. Μέχρι τότε, όμως υπολείπονται δύο αγωνιστικές αρχής γενομένης από την 4η, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μυρίκη-Αίολος

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 (17:00), η Μυρίκη φιλοξενεί τον Αίολο. Η Μυρίκη είναι, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η δυσάρεστη έκπληξη των μπαράζ μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποδίδοντας μάλιστα κάτω του μετρίου.

Ο Αίολος έχασε το κομβικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΚ, παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες ιδίως στο πρώτο μέρος. Πλέον, οφείλει να κάνει το 3Χ3 και να περιμένει…

Πρωτάθλημα: Μυρίκη-Αίολος 2-1/ Αίολος-Μυρίκη 0-1/ Μπαράζ α’ γύρος: Αίολος-Μυρίκη 3-1/ Κύπελλο α’ παιχνίδι: Μυρίκη-Αίολος 1-0/ Κύπελλο β’ παιχνίδι: Αίολος-Μυρίκη: 2-0.

Ποταμιά-ΑΠΟΚ

Το Βελούχι πόνταρε στην αποτελεσματικότητά του στο πρώτο μέρος και στην άψογη διαχείριση του σκορ στην επανάληψη και πήρε υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στον Αίολο και βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.Για να το πετύχει αυτό του αρκεί το 2Χ2 με Ποταμιά και Μυρίκη, ώστε να πάει αδιάφορος στο ντέρμπι με τον Αίολο.

Η Ποταμιά στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε παρά πολύ τον ΑΠΟΚ, απείλησε και τον Αίολο και την… πλήρωσε η Μυρίκη την οποία κέρδισε με 2-0.  Με ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι Ποταμιά-ΑΠΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/5 στις 17:00.

Πρωτάθλημα: ΑΠΟΚ-Ποταμιά 2-0/ Ποταμιά-ΑΠΟΚ 1-1/ Μπαράζ α’ γύρος: ΑΠΟΚ-Ποταμιά 4-2

Οι διαιτητικές τετράδες των αναμετρήσεων

Σάββατο 13/5 (17:00) Μυρίκη - Αίολος (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Ν. Χρυσαφόπουλος Βοηθοί: - Σπ. Μπύρος, Στ. Σώμαλης Τέταρτος διαιτητής: Δ. Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Κυριακή 14/5 (17:00) Ποταμιά - ΑΠΟΚ (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Δ. Κουρλός Βοηθοί: - Λ. Κολοκώτσιος, Θ. Κατσαρός Τέταρτος διαιτητής: Η. Λιασκώνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Βαθμολογία

1. ΑΠΟΚ 12β.

2. Αίολος 8β.

3. Ποταμιά 3β.

4. Μυρίκη 3β.