Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ποιοι δρόμοι πέριξ του Κολυμβητηρίου θα κλείσουν προσωρινά, λόγω των αγώνων του Φάιναλ 4 Πόλο

Με έγγραφο που υπογράφει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας γίνεται γνωστό ότι λόγω της διεξαγωγής του Φάιναλ 4 Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης στο Καρπενήσι, την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20/5, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές αλλαγές στους δρόμους γύρω από το δημοτικό Κολυμβητήριο.

astinomia-kolimb1

Πιο αναλυτικά, η Α.Δ Ευρυτανίας αποφάσισε:

Άρθρο 1ο

α) Την διακοπή της κυκλοφορίας από την 16:00' ώρα της 19/5/2017 και της 20/5/2017, μέχρι τη λήξη των αγώνων κάθε ημέρας, στις παρακάτω οδούς, πέριξ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου:

Στην οδό Γεννηματά, από τη συμβολή της με την οδό Χαρ. Τρικούπη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αιόλου

Στη οδό Μ. Μερκούρη, από τη συμβολή της με την οδό Γεννηματά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πάρου

Στην οδό Κ.Λεπενιώτη, από τη συμβολή της με την οδό Μ.Μερκούρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λήμνου

Στην οδό Γερανίου

β) Την απαγόρευση της στάθμευσης παντός οχήματος στις παραπλανώ οδούς κατά τα ίδια ως άνω χρονικά διαστήματα.

Άρθρο 2ο

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι τη λήξη των αγών κάθε ημε΄ρας και την αποχώρηση των αθλητικών αποστολών, παραγόντων και φιλάθλων από το Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Άρθρο 3ο

Το Α.Τ. Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των παραπάνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με τη διάθεση προς τούτο, τροχονόμων σε επίκαιρα σημεία ή τη χρήση κατάλληλων μέσων σήμανσης.

Άρθρο 4ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010.

Άρθρο 5ο

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 ( Κ.Ο.Κ.) , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η εφαρμογή ( εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ Καρπενησίου.