Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

(VIDEO) Ένα εκπληκτικό βίντεο για την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Δείτε γιατί αφορά άμεσα και την Ευρυτανία

Με τίτλο "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ο Έλληνας καλλιτεχνικός φωτογράφος κ. Τόλης Φραγκούδης, που ζει μόνιμα στην Ζυρίχη της Ελβετίας, δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο από "πάθος και αγάπη για την πατρίδα", όπως λέει ο ίδιος.

tolisART1

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου στο βίντεο

Ωστόσο, το βίντεο κρύβει μια έκπληξη για τους Ευρυτάνες. Στο ταξίδι του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2017 και διερχόμενος από την Ευρυτανία, σε εκδήλωση κοντά στην Τατάρνα (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ εδώ), συνάντησε τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο. Και στο εκπληκτικό αυτό βίντεο για τις ομορφιές τη Ελλάδας, συμπεριέλαβε εικόνες του Μητροπολίτη Καρπενησίου. 

Τα Ευρυτανικά Νέα επικοινώνησαν με τον καλλιτέχνη Τόλη Φραγκούδη. Ο ίδιος δηλώνει "... ανεξάρτητος οπτικοακουστικός καλλιτέχνης στη φωτογραφία και την βιντεοσκόπηση, που 'κυνηγά' μαγικές στιγμές”.  Στην ερώτησή μας για το τι τον ώθησε να συμπεριλάβει την εικόνα του Μητροπολίτη Καρπενησίου στο καλλιτεχνικό του έργο, μας είπε ότι εντυπωσιάστηκε αντικρίζοντας την εικόνα του Μητροπολίτη, καθώς στα δικά του μάτια: "... αντιπροσωπεύει την ίδια την Ελλάδα. Διέκρινα  ένα χαρισματικό πνεύμα με βαθιά αφοσίωση που μεταδίδει την Ελλάδα του σήμερα”, πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ