Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Παραδόθηκε το στολίδι: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πάρκου Αποδήμων Ευρυτάνων - Η συναυλία των Vegas (ΦΩΤΟ)

Το νέο σύγχρονο Πάρκο των Αποδήμων Ευρυτάνων παραδόθηκε και επίσημα πλέον προς χρήση στους πολίτες, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (21/7) πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων, που σηματοδότησε και την έναρξη των φετινών «Γιορτών Δάσους».

watermarked-BeFunky Collage

Εκεί βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τη Σία Κοσιώνη, με την οποία θα ενωθούν σήμερα (22/7) με τα δεσμά του γάμου, ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρης Τασιός, ο αρχιτέκτονας του έργου Χρ. Βεργιαννίτης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α., ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ Γεώργιος, λίγο μετά τις 20.00. Στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος έκανε λόγο για ένα έργο που δικαιώνει την προσφορά των Ευρυτάνων ομογενών και προχώρησε σε ένα ιστορικό της εξέλιξης του χώρου τις τελευταίες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, Ο Κ. Μπακογιάννης με τη σειρά του, μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένα έργο παρακαταθήκη για τα Ευρυτανόπουλα.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, ακολούθησε συναυλία με το νεανικό συγκρότημα Vegas, που διασκέδασαν το κοινό με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Γιορτών Δάσους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων θα δημοσιευτεί στα «Ευρυτανικά Νέα» της Τετάρτης 26/7.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1