Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Αυτοί είναι οι ΝΕΟΙ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Ανακοινώθηκαν οι βάσεις - Δείτε ΠΙΝΑΚΑ με όλα τα ΟΝΟΜΑΤΑ και τις ΣΧΟΛΕΣ εισαγωγής

Ώρα πρώτης ανάρτησης: 10.51 πμ (24/8/17)

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών 2017 έβαλε το πρωί της Πέμπτης (24/8) το Υπουργείο Παιδείας, που ανακοίνωσε τις Βάσεις Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

panellinies-2017-bathmoi12234

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν, από τις 10.00 το πρωί, να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, ενώ ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα απεστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από εκεί προωθήθηκαν στα κατά τόπους σχολεία, ώστε να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ημέρας.

Από νωρίς, στα γραφεία της ΔΔΕ Ευρυτανίας έφθασαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων των Λυκείων του νομού (Γενικά και Επαγγελματικά) και οι υπάλληλοι έγκαιρα ξεκίνησαν την αποστολή των ονομαστικών καταστάσεων και των σχολών εισαγωγής στα σχολεία ευθύνη της, σε Καρπενήσι και χωριά.

Σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, τα Ευρυτανόπουλα πορεύτηκαν, για μια ακόμα χρονιά, στον δρόμο των επιτυχιών, αφού στον σχετικό πίνακα, που εξασφάλισαν έγκαιρα και έγκυρα τα «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ», φιγουράρουν πολλές υψηλόβαθμες σχολές, με τους νέους -πλέον- Ευρυτάνες φοιτητές να ετοιμάζονται τώρα να ανοίξουν τα φτερά τους. Ένας υποψήφιος από το ΓΕΛ Καρπενησίου εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ από τα "ρετιρέ" ξεχωρίζουν επίσης σχολές όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΕΜΠ), Φαρμακευτική κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ & ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ [κατάταξη με αλφαβητική σειρά]

[πατήστε στη φωτογραφία για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος]

apotel2017-1

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, τα Ευρυτανόπουλα που ονειρεύονται, δηλώσεις, συνεντεύξεις των αριστούχων, ανάλυση αποτελεσμάτων κ.α., στα "Ευρυτανικά ΝΕΑ" που κυκλοφορούν την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017