Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Γουάντι Ντέγκλα - Η πρώτη ποδοσφαρική ομάδα εκτός συνόρων, που προπονήθηκε στο Καρπενήσι

Για 10 ημέρες προετοιμάστηκε στο Καρπενήσι η Γουάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου, με προπονητή τον διάσημο Αχμέντ Χοσάμ Χουσεΐν Αμντελχαμίντ, γνωστό ως Μίντο.

DEGLAP1

Οι Αιγύπτιοι έφτασαν στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Avaris όπου διέμεναν στις 25 Αυγούστου και αναχώρησαν για την Αθήνα στις 4 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία: 6 του μηνός.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι η ομάδα της Γουάντι Ντέγκλα έδωσε τρεις (3) φιλικές αναμετρήσεις, επικρατώντας σε όλες με το ίδιο σκορ: 2 - 1 τόσο με τον ΑΠΟΚ, τον Αήττητο Σπατών, όσο και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα, με το Βελούχι ανέτρεψε το 1-0 του ημιχρόνου με γκολ του Κακκάβα, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδι η ισορροπία του ημιχρόνου (1-1 και 0-0 αντίστοιχα) έγειρε υπέρ της στο δεύτερο μισό.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας και τις συνθήκες προπόνησης στην ευρυτανική πρωτεύουσα έμεινε ο προπονητής Μίντο, ο οποίος δήλωσε στα «Ευρυτανικά Νέα» πως θέλει και τη νέα σεζόν να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ομάδας του στην Ευρυτανία.

8

7