Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Προετοιμάζεται με το βλέμμα στην Α' Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας ο Π.Α.Ο. Καρπενησίου - Παρθενική συμμετοχή για το νεανικό σύνολο του Χρυσαφόπουλου

Ιστορική ημέρα η Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου για την ομάδα του Π.Α.Ο. Καρπενησίου, καθώς διεξήχθη η πρώτη προπόνησή της, εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας. 

1

Με “όπλο” το ταλέντο και σύμμαχο τον ενθουσιασμό ο ΠΑΟ Καρπενησίου θα επιχειρήσει να εδραιωθεί στην α’ τοπική κατηγορία, όπου ο βασικός στόχος είναι η συλλογή εμπειριών. Με νεανικό σχήμα και πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή του πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ομάδας του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχαν οι: Λ. Κατσαρός, Μαστρογιάννης, Ζανιάς, Π. Καραμπάς, Φ. Παπαροιδάμης, Καώνης, Θ. Μπαρλάς, Ι. Τσάκνης, Ν. Τόλης, Γ. Γκορόγιας, Πλατανίτης, Γυφτομήτρος, Πλάκας, Τσάρας και Κουρκούνης.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (4 Σεπτεμβρίου) πραγματοποίησε η διανομή υλικού στους αθλητές του δικεφάλου, με το λευκό και το πορτοκαλί να είναι τα χρώματα των εμφανίσεων. Να τονιστεί ιδιαίτερα η ολοκληρωμένη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που αναμένεται να φέρει και να προσδώσει πολλαπλά οφέλη στον ευρυτανικό ΠΑΟΚ.

2

Στον πάγκο ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος 

Προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος στα τμήματα υποδομής συνεργάζεται με τον Λάκη Αναστασόπουλο, προπονητή της Ποταμιάς. Ο Χρυσαφόπουλος υπήρξε στο παρελθόν προπονητής της Κρέντης, του Αίολου, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε για λίγο διάστημα στον Παναγραφιωτικό, έχοντας ταυτόχρονα αναλάβει και τη Μικτή Παίδων Ευρυτανίας (και πρόπερσι την Νέων). Σε ρόλο βοηθού προπονητή ο Ρέμμους Πάτρου, ποδοσφαιριστής της Ποταμιάς.

3

Χρυσαφόπουλος: «Με νέα παιδιά και στόχο τις εμπειρίες»

Για τη νέα σεζόν τόνισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες και μια πετυχημένη χρονιά που να συνδυαστεί με παραμονή στην κατηγορία για το Βελούχι. Θα μας εκπροσωπήσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα πρέπει όσο μπορούμε να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, με συμμετοχή πολλών νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες και όχι μόνο, με στόχο όσα αγωνιστούν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα εντός και εκτός γηπέδου, να αποκομίσουν εμπειρίες (...), ούτως ώστε σε βάθος χρόνου να γίνουν σημαντικά βήματα στην πρόοδο του ευρυτανικού ποδοσφαίρου, στις μικτές ομάδες». 

Για τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε: «Μακάρι μέσα από την συνεργασία που έχει ολοκληρωθεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αξιολογηθούν και να διακριθούν παιδιά σε μεγαλύτερους συλλόγους, κάτι το οποίο θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα σαν προπονητές και σαν σύλλογο. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα».

10

5

9

4

6

7

8