Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

ev media-logo

«Μπάχαλο» με το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ. Αβέβαιο αν η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super league θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, Λαμία - ΑΕΚ (17/9, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League η έδρα αυτής δεν έχει οριστικοποιηθεί.

lamiameaek

Μάλιστα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης, για την καταλληλότητα του ΔΑΚΛ, μετά και τη σημερινή επιθεώρηση στο στάδιο, θα είναι αρνητική!

Αν και όλα το πρωί ήταν θετικά για να δοθεί το "πράσινο" φως για τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ, η πλάστιγγα φέρεται να έγειρε στην αντίθετη πλευρά μετά τις επιφυλάξεις από την αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Μάλιστα εκτός από τις δηλώσεις του Δημάρχου, όπου επικαλέστηκε τη γνώμη του εκπροσώπου της Super League η οποία ήταν απολύτως θετική για τα έργα του γηπέδου και η ΠΑΕ με πολλή χαρά ήδη είχε ξεκινήσει τη "διαφήμιση" για τη μεγάλη γιορτή!

Η πρωινή επιθεώρησητης Επιτροπής Αδειοδότησης σημείωσε δύο σημαντικές λεπτομέρειες, που είχαν να κάνουν με τις κάμερες και την αρίθμηση των θέσεων. Δόθηκε η διαβεβαίωση από τον Δήμο ότι η διόρθωση και αντίστοιχα η αποπεράτωση κι αυτών των εργασιών ήταν θέμα ωρών, ωστόσο η 8μελης Επιτροπή διατύπωσε την άποψη ότι δεν μπορεί να κριθεί ως κατάλληλο το στάδιο πριν πραγματικά γίνουν τα παραπάνω.

Κάπου εκεί άρχισε το θρίλερ, αφού σε αυτή την περίπτωση είπαν ότι θα μπορούσαν να ξαναδούν το γήπεδο. Όμως ο χρόνος δεν πιέζει μόνο για τις εδώ προετοιμασίες αλλά και για όπου αλλού τελικά φιλοξενηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί θα πρέπει και η διοργανώτρια να έχει ορίσει την έδρα. Έτσι κι αν ακόμα υπάρξει νέος έλεγχος την Τετάρτη - ή αργότερα - από την Επιτροπή ακόμη και με θετική γνωμοδότηση, η αδειοδότηση θα αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κι όχι αυτό με την ΑΕΚ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι για σήμερα Τρίτη 12/9 είναι προγραμματισμένη η έλευση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου.
lamiareport.gr