Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Νέες υποτροφίες για τα Ευρυτανόπουλα, αυτή τη φορά από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι»

Την ευκαιρία να λάβουν οικονομικά βοηθήματα - κίνητρα έχουν οι Ευρυτάνες φοιτητές, καθώς αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες από ιδρύματα και φορείς του νομού.1

Τα «Ευρυτανικά Νέα», πάντα κοντά στη φοιτητιώσα ευρυτανική νεολαία, καταγράφουν σήμερα τις υποτροφίες που «τρέχουν» από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», η οποία καλεί τους ενδιαφερομένους φοιτητές ή σπουδαστές να υποβάλλουν σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ αποστέλλονται μαζί με τα δικαιολογητικά στον κ. Κώστα Αβράμπο (Ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη 21, 10432 Αθήνα), με την ένδειξη «ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ».

Να αναφέρουμε ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι φοιτητές/σπουδαστές, των οποίων ο ένας τουλάχιστον γονέας κατάγεται από την Ευρυτανία και επιπλέον δεν τους έχει χορηγηθεί υποτροφία σε προηγούμενο Ακαδημαϊκό έτος, έχουν βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 16 και μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 7, δεν έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών και δεν είναι πρωτοετείς φοιτητές ή σπουδαστές.

Τα δικαιολογητικά που οφείλουν οι υποψήφιοι να προσκομίσουν είναι φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου, πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων και Γενικό Μέσο Όρο, εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αποδεικτικά στοιχεία αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων και 2 συστατικές επιστολές από καθηγητές της Σχολής στην οποία φοιτούν.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)