Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

4η αγωνιστική, χωρίς το μεγάλο παιχνίδι το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου. Ποιες είναι οι διαιτητικές τριάδες των τριών αναμετρήσεων

Η 4η αγωνιστική διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου, όπου απουσιάζει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, έχοντας άλλωστε μόνο τρία ματς στο μενού.

mirirap

Η ανάλυση των αναμετρήσεων

ΠΑΟΚ-Μυρίκη: Η δεύτερη νίκη, που θα αποτελεί αρχικά ψυχολογική ανάταση είναι ο στόχος της Μυρίκης κόντρα στον ΠΑΟΚΟι "ροσονέρι" πήραν πολύ δύσκολα τη νίκη κόντρα στο Ραπτόπουλο και πλέον θα επιδιώξει το 2Χ2 κόντρα στο νεανικό σύνολο του "δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει σταδιακά να δείχνει μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως οι βαθμοί ίσως αργούν, καθώς ο βασικός στόχος είναι η συλλογή εμπειριών. Ωστόσο, η βελτιωμένη εικόνα της Δόξας μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τον ΠΑΟΚ.

Ραπτόπουλο-Ποταμιά: Στην σκληροτράχηλη έδρα του Ραπτοπούλου ταξιδεύει η Ποταμιά και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά το απόλυτα δίκαιο 0-0 με τον Αίολο. Η ομάδα της Δόξας είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στη Μυρίκη, ωστόσο λύγισε με 1-0 στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Το Ραπτόπουλο βρίσκεται εκτός 4αδας (στην ισοβαθμία με τη Μυρίκη) και θα κοιτάξει να πάρει το καλύτερο δυνατό κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος ομάδα του Μεγάλου Χωριού.

Αίολος-Φραγκίστα: Όπως η Ποταμιά, έτσι και ο τελευταίος της αντίπαλος Αίολος θέλει επιστροφή στις νίκες, όπως άλλωστε στοχεύει σε κάθε παιχνίδι. Διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Φραγκίστα, όμως οι “βυσσινί” απέδειξαν κόντρα στη Μυρίκη (1-0) πως όταν έχουν "γεμάτη" αποστολή μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους.

Φαβορί παραμένει ο Αίολος, όμως μένει να το αποδείξει εντός γηπέδου, ενώ στον αντίποδα η Φραγκίστα θα επιδιώξει δυσκολέψει αρχικά τους “τζιαλομπλού” και να αποσπάσει ότι μπορεί  αν δοθεί η ευκαιρία.

Οι αναμετρήσεις και οι διαιτητικές τριάδες

18/11 (15:00) ΠΑΟΚ-Μυρίκη (Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος. Βοηθοί: Δημήτρης Κουρλός - Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

19/11 (15:00) Αίολος-Φραγκίστα (Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος. Βοηθοί: Μίλτος Ελ Ταχάν - Νίκος Παπαρούπας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

19/11 (15:00) Ραπτόπουλο-Ποταμιά (Γήπεδο Ραπτοπούλου)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Δημήτρης Γιαννιώτης - Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

23659690 1084484771654353_6090145724260468238_n