Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Η Π.Ε Ευρυτανίας τιμά αύριο (21/11) την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Την 21η Νοεμβρίου εορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και, όπως κάθε χρόνο, η Π.Ε Ευρυτανίας έχει προγραμματίσει τον καθιερωμένο εορτασμό, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνουν τα εξής:

imera-enoplwn-dinamewn1

Γενικός σημαιοστολισμός, από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου, Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες και έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου, κ. Γεωργίου.

Σε μήνυμά του για την ημέρα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός, αναφέρει:

«Την ημέρα αυτή το έθνος μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις και ταυτόχρονα τους αμέτρητους ήρωες και υπερασπιστές του που έπεσαν στα πεδία των μαχών και είναι άξιοι τιμής και μνήμης. Τιμά όμως και όλα τα στελέχη και τους στρατεύσιμους που σήμερα σε καιρό ειρήνης-κάτω από συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες-επαγρυπνούν σε ξηρά, θάλασσα και αέρα για την εξασφάλιση της άμυνας της πατρίδας μας, συμβάλλουν στη διατήρηση της διεθνούς ασφάλειας και ειρήνης και συνεισφέρουν πολύπλευρα σε δραστηριότητες κοινωνικής αρωγής και υποστήριξης των κρατικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών».