Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Την Κυριακή οι Ευρυτάνες δίνουν αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία συλλόγων και Περιφέρειας για την Τράπεζα Αίματος Ευρυτάνων

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που ξεκίνησε αρχικά ως μια ιδέα επτά συλλόγων της Δυτικής Ευρυτανίας, θα πάρει σάρκα και οστά την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

aimodosia-athina-10122017

Ο λόγος για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τη συμμετοχή, πλέον, τουλάχιστον 25 συλλόγων της Ευρυτανίας. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία μιας «ευρυτανικής» Τράπεζας Αίματος, από την οποία κάθε Ευρυτάνας (και συγγενής ή φίλος αυτού) θα μπορεί να βρει αίμα σε περίπτωση ανάγκης.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/12, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του δ. Αθηναίων, στάση Μετρό Κεραμικός (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης).

Όσοι Ευρυτάνες βρίσκονται στην Αθήνα, αξίζει να στηρίξουν τη δράση και να δώσουν αίμα για καλό σκοπό, ενισχύοντας τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος Ευρυτάνων. Μην ξεχνάμε πως η αιμοδοσία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, η σπουδαιότητά της, όμως, είναι ανεκτίμητη σε περιπτώσεις όπου παρίσταται έκτακτη ανάγκη.