Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Από τη Σιγκαπούρη ως τη Νέα Υόρκη. Σε 13 εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα πάρει μέρος το 2018 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου το πλάνο συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Επιχειρηματικές Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού για το έτος 2018, μετά την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα.

perifereia-ekthesi-arxeio1

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος συμμετοχής σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, με βασικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το πλάνο, η ΠΣΤΕ θα συμμετάσχει σε 13 συνολικά εκθέσεις, σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ξεχωρίζει η παρουσία σε διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας στη Σιγκαπούρη, η συμμετοχή σε Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, το ταξίδι στο Παρίσι, την εκπροσώπηση σε έκθεση για δομικά υλικά και τις κατασκευές στο Ντουμπάι, η παρουσία στο Μόναχο της Γερμανίας σε έκθεση για gourmet τρόφιμα κ.α. Φυσικά, συμμετοχή θα υπάρχει και στις μεγαλύτερες εκθέσεις εντός των τειχών.

Το 2017, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οργάνωσε τη συμμετοχή σε 10 σημαντικές επιχειρηματικές εκθέσεις, από τις οποίες οι πέντε (5) ήταν στο εξωτερικό και στις οποίες συμμετείχαν 175 επιχειρήσεις από όλη τη Στερεά Ελλάδα.