Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ev media-logo

«Πλημμύρισε» μπάσκετ το Καρπενήσι. Πάνω από 100 μικροί αθλητές συμμετείχαν σε Τουρνουά στο ξενοδοχείο Μοντάνα. ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου Μοντάνα στο Καρπενήσι διεξήχθη ένα “φιλικό” τουρνουά, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 μικρών αθλητών, κατά το διάστημα από Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 5/1 όπου έγιναν και οι απονομές, που διοργανώθηκε από την ακαδημία Ολύμπια Λάρισας, την Α.Ε.Β.Δ. και το ξενοδοχείο  Μοντάνα, στο οποίο διέμεναν κιόλας οι ομάδες.

1

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος μεταξύ των 10 περίπου ομάδων και δύο ομάδες από το Καρπενήσι και συγκεκριμένα από τον Αθλητικό Σύλλογο Άτλαντα, που συμμετείχε τόσο με ομάδα παίδων όσο και με ομάδα παμπαίδων.

Μεταξύ των άλλων ομάδων -συνολικά 10- που έλαβαν μέρος στο “μίνι” τουρνουά ήταν η διοργανώτρια ακαδημία Ολύμπια Λάρισας, το Περιστέρι, η Αθλητική Ένωση (Α.Ε.) Βόλου Διμηνίου, η ομάδα Κύδων των Χανίων, ο Ίκαρος Λάρισας και ο Ίκαρος Καλλιθέας που ανακηρύχτηκε ως η καλύτερη ομάδα ολοκληρώνοντας αήττητη το μίνι πρωτάθλημα.

2

Οι απονομές έγιναν την περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 παρουσία του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιου, του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιού, του διευθυντή του ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ κ. Στάθη Πλατή, όπως επίσης παρών ήταν και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιάννης Παραγυιός με συμμέτοχές στην Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το μίνι τουρνουά ήταν προπομπός ενός μεγαλύτερου τουρνουά που αναμένεται να διοργανωθεί το καλοκαίρι με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων· και αν όλα οδηγηθούν σε συμφωνία με τους διοργανωτές, στο Καρπενήσι θα καταφθάσουν περισσότεροι από 1500 αθλητές.

9

3

3

3

3

17

15

3

3

3

3

3

3

17