Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) Διάσωση στον Καρπενησιώτη. Σε πρόγραμμα εκπαίδευσης συμμετείχαν 12 μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας

Σε πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα «Διάσωση σε ορμητικά νερά» πήραν μέρος δώδεκα μέλη-εθελοντές του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας (ΕΔΣΕ). Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας και η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στον ποταμό Καρπενησιώτη από την Rescue 3 Greece, με εκπαιδευτή τον Γιάννη Χολέβα, πιστοποιημένο εκπαιδευτή Διάσωσης Ορμητικών Νερών. 1

"Η σχολή είναι η πρώτη από τις τρεις που θα παρακολουθήσουν τα μέλη μας, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την Rescue 3 Europe και η κάθε μία είναι συνέχεια της προηγούμενης.

Το ΔΣ και τα μέλη του σωματείου μας θέλουν μέσα από τη σελίδα μας να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων της διοίκησης του ΟΑΕΔ, το Κ.Ε.Κ του ΟΑΕΔ Λαμίας και τον Δήμο Καρπενησίου για την οργάνωση της σχολής.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εκπαιδευτή μας Γιάννη Χολέβα, ο οποίος με όρεξη και διάθεση μετέφερε τις γνώσεις του στα μέλη της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της σχολής.", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ΕΔΣΕ.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2

3

5

4