Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Ο Κώστας Μπακογιάννης για τις εκλογές στην Ευρυτανία. "Καλώ τους Ευρυτάνες να μην αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα"

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου ως στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

 mpakogisnnis-kostas234

Στη δήλωσή του συγχαίρει τον Κώστα Κοντογεώργο για την εκλογή του.

Καλεί όλους τους Ευρυτάνες να συνεργαστούν ενώ αναφέρει ".... καλώ όλους τους Ευρυτάνες, παρά τη μικρή διαφορά των τριών κομμάτων, να μην αμφισβητήσουν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

Η ακριβής δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη έχει ως εξής:{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

«Την Κυριακή, ο Ελληνικός λαός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη σημαντικότερη πρόκληση στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Κοντογεώργο για τη νίκη του στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Ευρυτανία πρέπει να σταθεί όρθια. Όλοι μαζί, μια γροθιά, οφείλουμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας, για το καλό της Ελλάδας.

Καλώ όλους τους Ευρυτάνες, παρά τη μικρή διαφορά των τριών κομμάτων, να μην αμφισβητήσουν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

Να συνταχθούμε με το νέο μας βουλευτή και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας, με πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης. Πέρα και πάνω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες.

Μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Αυτές τις ώρες δε χωράνε διχόνοιες και στείρες αντιπαραθέσεις. Οι Ευρυτάνες γνωρίζουμε καλά από δυσκολίες. Γνωρίζουμε καλά όμως και πώς να τις αντιμετωπίζουμε.

Στην Ευρυτανία είμαστε λίγοι και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ώρα για δουλειά».