Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Εκλογές, βασιλόπιτα και βραβεύσεις στον Σύλλογο απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας. Την Κυριακή (4/3) στην Αθήνα

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα γίνει, στην Αθήνα, η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος». Η Γ.Σ θα φιλοξενηθεί στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη), με ώρα έναρξης στις 9.30 το πρωί.

kastania-xorio1

Η συνέλευση θα αρχίσει με την εκλογή Προεδρείου Γ.Σ, την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και τη βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Θα ακολουθήσει: Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για το έτος 2017, Οικονομικός απολογισμός χρήσης 2017, ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Ερωτήσεις-Παρατηρήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε., Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε, Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη, Προϋπολογισμός χρήσης 2018 και έγκριση αυτού, Προγραμματισμός δράσης του Δ.Σ για το έτος 2018 από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ., Προτάσεις - υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου και του χωριού, Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή και Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

Αμέσως μετά οι Καστανιώτες θα ψηφίσουν για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το Δ.Σ του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή, ενώ τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους σε κάποιο από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. ή ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι και την Πέμπτη 1η Μαρτίου. Oι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή με email με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αριστείδη Ντέκα για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την υποβολή υποψηφιότητας: τηλ. 210 2516938/6977668616 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .