Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Ποιοι απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 21η Ιανουαρίου 2018, με τη σειρά των ψήφων όπως είχε ανακοινωθεί, την παραίτηση από τη σειρά προτεραιότητας της κας Χριστίνας Αλαμπασύνη, και την πρώτη συνέλευση των πλειονοψηφησάντων, ανακοίνωσε πώς προέκυψε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ως εξής:

evritanes-axaias-logo1

 

 

Πρόεδρος του Δ.Σ είναι η Κατερίνα Τσιούμα (από το Καρπενήσι), Αντιπρόεδρος ο Λευτέρης Λαμπαδάρης (Λεπιανά), Γεν. Γραμματέας η Νανά Κορέντζελου (Προυσός), Ταμίας ο Δημήτρης Κουτσόπουλος (Γρανίτσα), Έφορος εκδηλώσεων ο Νίκος Μακρυγιάννης (Ανιάδα) και Μέλη οι: Γιώργος Τσιάκος (Βούλπη) και Φωτεινή Τσιλιμέκη (Βελωτά). Την Εξελ. Επιτροπή αποτελούν οι: Ραυτογιάννης Κων/νος (Άνω Εσωχώρια), Δημογιάννη Κατερίνα (χωριό Άγραφα) και Σιαφάκας Θεόδωρος (Στάβλοι)

«Με προτεραιότητα το κάθε ένα μέλος ξεχωριστά, το Δ.Σ. σκοπεύει να συνεχίσει τις καλές προσπάθειες ένωσης, επαφής και διάδρασης όλων των μελών του Συλλόγου από την ίδρυσή του, το 1986, έως σήμερα. Προϋπόθεση και έμφαση δίνεται στην προσέγγιση όλων των ευρυτανικής καταγωγής κατοίκων της Αχαΐας, ώστε να ανταμώσουν και να δυναμώσουν το έργο των 32 ετών συλλογικής δράσης. Το Δ.Σ. εύχεται για μια δημιουργική, δραστήρια και δυναμική νέα διετία για τον Σύλλογο.», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.