Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Δωρεά 12.000 ευρώ στο Θεραπευτήριο Ευρυτανίας από τους ομογενείς Ευρυτάνες της Αυστραλίας - Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος Ευρυτάνων της Αυστραλίας “ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ”, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου προχώρησε στην κατάθεση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, δωρεά στο Θεραπευτήριο Ευρυτανίας (Γηροκομείο) για την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ιδρύματος.therapeutirio-eisodos1

Η ομογένεια σε κάθε γωνιά της γης δεν ξεχνά τις ρίζες της. Πάντα και με αγάπη, θα συμβάλλουν με κάθε εφικτό τρόπο στη βελτίωση της ζωής όσων έχουν ανάγκη και ειδικότερα στη σημερινή Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Οι Έλληνες της Αυστραλίας το έδειξαν αυτό και αυτή τη φορά με τη σημαντική τους δωρεά.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Θεραπευτήριο και υπογράφει ο διοικητής του κ. Νικόλαος Κοντοπάνος, αναφέρονται τα εξής:

“Καρπενήσι, 12/03/2018

Ο Διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά των 20.000 δολαρίων Αυστραλίας (11.952 ευρώ) στην οποία προχώρησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ευρυτάνων NSW “ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ” Αυστραλίας, για την κάλυψη αναγκών του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Θα θέλαμε να τους συγχαρούμε για την αξιόλογη και αξιέπαινη πράξης τους και να ευχηθούμε ολόψυχα υγεία και ευημερία στα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειές τους.

Ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Νικόλαος Κοντοπάνος.”.