Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Στο Καρπενήσι το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, στις 15-17 Ιουνίου. Περισσότεροι από… 1000 αναβάτες θα πάρουν μέρος

Το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Καρπενησίου, το τριήμερο 15 με 17 Ιουνίου 2018. Πρόκειται για την πιο μαζική συνάντηση δικυκλιστών της Ελλάδας, καθώς θα λάβουν μέρος δεκαεπτά (17) Λέσχες Μοτοσυκλέτας και ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 1000 (!).

BMWMOTO

Θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του δήμου Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αναμένεται να αποτελέσει τονωτική «ένεση» για την τοπική αγορά (ξενοδοχεία, καταλύματα, καταστήματα εστίασης κ.α.) στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόκειται για μια μοτοσυκλετιστική εκδήλωση με κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκδρομικές εξορμήσεις, σεμινάρια και μοτοσυκλετιστικά παιχνίδια, αλλά και συναυλίες για ντόπιους και επισκέπτες. «Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων», σημειώνουν.

Το πρώτο αντίστοιχο αντάμωμα έγινε το 2017 στα Καλάβρυτα, όπου συμμετείχαν εννέα λέσχες και περίπου 450 μοτοσικλέτες. Στο Καρπενήσι αναμένεται να φιλοξενηθεί η μεγαλύτερη συνάντηση μοτοσικλετιστών μέχρι σήμερα.